Nieuws

TUI wint World Ski Award 2020

TUI is uitgeroepen tot ‘s werelds beste ski touroperator en heeft daarmee de World Ski Award 2020 gewonnen. Vandaag, tijdens de online WSA Winners Day zijn alle winnaars bekendgemaakt.

TUI, voor de eerste keer genomineerd in de categorie Beste Touroperator, was samen met 17 andere touroperators in de race voor deze titel. Maar liefst 1.2 miljoen mensen brachten de afgelopen maanden hun stem uit. En nu alle stemmen geteld zijn mag TUI zich de winnaar noemen van deze prestigieuze titel.

Frans Leenaars (CMO TUI Western Region): “TUI is bij het grote publiek vooral bekend om zon- en strandvakanties. Maar we hebben ook een fantastisch wintersportproduct. Dat we nu uitgeroepen zijn tot ‘s werelds beste ski touroperator is een grote eer en een beloning voor het harde werk van ons productteam dat er ieder jaar weer in slaagt onze klanten een uitgebreid en gevarieerd wintersportaanbod te bieden.”

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Video - Rutte: "Extra kijken naar bijvoorbeeld reiswinkels"

Volgende bericht

Marketing directeur Corendon Martin de Boer naar Europaparcs Group

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."