TUI zet in de winter vier extra vluchten in op Curaçao (AMS-CUR-AMS) op populaire data in december en januari. Stoelen zijn zowel vanuit Nederland als Curaçao te boeken. De extra data zijn zaterdag 22 december, donderdag 27 december, donderdag 3 januari 2019 en zaterdag 5 januari 2019.

Ook de terugvluchten vanaf Curaçao zijn op deze dagen, aankomst in Amsterdam is de volgende dag. De vluchten worden uitgevoerd door Surinam Airways onder een TUI fly vluchtnummer met een A-340. Stoelcapaciteit van dit toestel is 315 seats. Daarnaast vliegt TUI fly de komende winter tien keer per week met de eigen Boeing 787 Dreamliner naar de Antillen, waarbij naast Economy en Comfort vanaf 1 juli a.s. ook in de nieuw geïntroduceerde Deluxe klasse kan worden gevlogen.

Deluxe
Deluxe klasse biedt de reizigers op long haul vluchten van TUI fly extra comfort en service. Zoals een ruimere stoel, 40 kg ruimbagage, priority boarding bij de gate, het gebruik van de ‘fast track’ bij security op Schiphol en de toegang tot een lounge. Bovendien zijn de maaltijden zowel qua presentatie als qua inhoud ge-upgraded.