Nieuws

TUIfly 10x Antillen, Time To Smile Bonaire

TUI gaat met TUIfly nog vaker vliegen naar de Antillen, dat heeft Arjan Kers (CEO TUI Nederland) bevestigd tegenover TravelPro. Daarnaast gaat de touroperator definitief een Time To Smile openen op Bonaire.

Vloog de touroperator met haar eigen luchtvaartmaatschappij dit jaar nog negen keer per week naar de Antillen, vanaf juli 2017 wordt dat aantal uitgebreid naar tien vluchten per week, zo liet Kers weten.

Vanochtend bezocht een delegatie van de touroperator Bonaire. Halverwege oktober wist TravelPro al te melden dat TUI van plan is haar ‘nieuwe’ concept beschikbaar te maken op Curaçao en dat er naar Bonaire werd gekeken, nu zal er dus ook op Bonaire definitief een Time To Smile komen.

Het concept van Time To Smile is gebaseerd op een groot onderzoek onder TUI-klanten, waarbij er bekeken is wat Nederlanders tijdens hun vakantie echt belangrijk vinden. Denk aan goede koffie, lekkere broodjes, bedden van 2,10 meter, een dekbed, een kwalitatief goed matras, een groot balkon, inloopdouches en een moderne keuken.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Germania: Maastricht - Mallorca

Volgende bericht

'Brussel wil landingsbaan tot 4 km verlengen'

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.