NieuwsPush notificatie

Turkije: TUI hakt knoop door

De vluchten van TUI van zaterdag 16 juli naar Antalya, Bodrum en Kusadasi worden volgens schema uitgevoerd. Reizigers die zaterdag 16 juli of zondag 17 juli vertrekken en niet meer naar Turkije willen afreizen, kunnen kosteloos annuleren of omboeken.

Zij kunnen contact opnemen met het contact center via het telefoonnummer 070 3071111, vanaf 09.00 uur. Dit geldt ook voor reizigers die voor 09.00 uur vertrekken; ook zij kunnen vanaf dit tijdstip contact met TUI opnemen via het eerder genoemde telefoonnummer wanneer zij besluiten om niet af te reizen naar Turkije.

TUI laat weten de situatie nauwlettend in de gaten te houden en gepaste actie zal ondernemen wanneer dit nodig blijkt te zijn. De touroperator adviseert haar reizigers haar website te raadplagen voor updates.

© 2016, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Thomas Cook: flexibel met Turkije-gangers

Volgende bericht

Turkije: coup verijdeld, draad wordt opgepakt

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.