Nieuws

TUI fly breidt haar aanbod voor komende zomer uit

Luc Lentjes (Director Product & Yield van TUI Nederland en België): “Ondanks de huidige moeilijke situatie, zit TUI niet stil en bereiden wij voor komende zomer een mooi en divers vliegprogramma voor, met diverse nieuwe routes in het vluchtaanbod van TUI fly. Naast diverse nieuwe routes vanaf Amsterdam, zijn wij nadrukkelijk ook aan het uitbreiden qua aanbod vanuit de regionale airports, die zeer geliefd zijn bij veel van onze klanten.”

Het nieuwe aanbod is vanaf deze week boekbaar. Naast het aanbod aan bestemmingen/regionale luchthavens dat al bekend is, is het volgende toegevoegd voor komende zomer:

  • Griekenland: Zakynthos vanaf Rotterdam uitgebreid naar 2x per week en nieuw vanaf Groningen. Nieuw is Thassos vanaf Amsterdam
  • Italië: de vakanties naar Puglia doen het dermate goed, dat TUI fly ook zelf gaat vliegen op Brindisi. Palermo is ook nieuw
  • Spanje: het eiland La Palma wordt toegevoegd vanaf Amsterdam en Mallorca vanaf Groningen
  • Cyprus: de vluchtcapaciteit naar Paphos op Cyprus wordt behoorlijk uitgebreid
  • Portugal: Madeira wordt fors uitgebreid
  • Tunesië: het zuidelijke schiereiland Djerba wordt toegevoegd als nieuwe bestemming
  • Turkije: Antalya ook vanaf Rotterdam

Ook komende winter 20/21 staan nieuwe vluchten ingepland: Vanaf half december wordt er vanaf Rotterdam gevlogen naar Agadir en Marrakech in Marokko.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

23 banen weg bij Sunny Cars

Volgende bericht

EasyJet benoemt Regionale Country Director voor Frankrijk en Nederland

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."