Nieuws

Turkish Airlines introduceert vluchten naar Banjul

Deel dit artikel

Turkish Airlines blijft groeien en lanceert vluchten naar Banjul, de hoofdstad van Gambia. Banjul wordt twee keer per week aangevlogen vanuit Istanbul, in connectie met de vluchten naar Dakar. De vluchten vinden plaats op maandag en vrijdag.

Banjul, de hoofdstad en belangrijke havenstad van Gambia, ligt aan de Atlantische Oceaan. Met het lanceren van vluchten naar Banjul heeft Turkish Airlines haar netwerk uitgebreid naar 54 bestemmingen in Afrika. Na de toevoeging van Banjul bereikt Turkish Airlines nu 123 landen met in totaal 305 bestemmingen over de hele wereld.

Het potentieel van Afrika
Tijdens de openingsceremonie zegt Senior Vice President of Sales Kerem Sarp: “Wij geloven dat Afrika haar belang voor het toerisme en de handel op wereldniveau op de lange termijn zal vergroten. We zullen blijven investeren in het potentieel van Afrika. Banjul is de 54ste bestemming van ons netwerk in Afrika. Onze vluchten naar Banjul zorgen dat meer mensen het potentieel van Gambia kunnen ontdekken.”

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Koning Willem-Alexander co-piloot KLM-vlucht Istanbul

Volgende bericht

Norwegian lanceert goedkope vluchten naar Brazilië

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.