Nieuws

Turkish Airlines met Boeing 777-300ER naar Amsterdam

Deel dit artikel

Turkish Airlines vliegt vanaf maart 2019 vijf keer per week met een Boeing 777-300ER van en naar Amsterdam, dat laat de Turkse luchtvaartmaatschappij vandaag weten.

Op dit moment worden alle vier-dagelijkse vluchten naar Ataturk Airport al uitgevoerd door de Airbus A330-300. Met de toevoeging van de Boeing 777-300ER is Turkish Airlines in staat om haar passagiers meer capaciteit te bieden vanuit Amsterdam.

De vlucht met de Boeing 777-300ER vertrekt om 19.15 uur vanuit Amsterdam en komt om 23.45 uur aan in Istanbul. Vanuit Istanbul kunnen passagiers vliegen naar bestemmingen in Afrika, het Verre Oosten en het Midden-Oosten. Het toestel is uitgerust met een Economy Class en een Business Class met flatbedstoelen. Wifi is beschikbaar in het hele vliegtuig en gratis voor Business Class passagiers.

 

Author


Deel dit artikel
Vorige bericht

Maarten de Ruiter (ex-CEO FOX) lanceert Topvillas

Volgende bericht

Website TravelBird weer live

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.