CoronavirusNieuws

Turkish Airlines verhoogt capaciteit tussen Amsterdam en Turkije

Turkish Airlines heeft haar vluchtcapaciteit naar Amsterdam vergroot door directe vluchten naar Antalya, Dalaman en Bodrum te starten. De luchtvaartmaatschappij heeft de frequentie van haar vluchten tussen Turkije en Amsterdam verhoogd na de opheffing van de beperkingen op Schengen-visa als gevolg van de pandemie met ingang van 1 juli jl.

Het reisadvies naar Turkije is echter nog oranje. Met de toename van de frequenties komt Turkish met directe vluchten naar de luchthavens van Istanbul en Sabiha Gökçen, evenals naar de populaire leisure bestemmingen in Turkije en naar vele bestemmingen in Anatolië.

Per 1 juli zijn er in de zomerperiode (juli-augustus) 70 wekelijkse vluchten naar Amsterdam; inclusief 35 vluchten vanaf Istanbul Airport, veertien vanaf Sabiha Gökçen Airport, drie vanuit Antalya, Elazig, Konya en Kayseri, twee vanuit Ankara, Trabzon, Bodrum en Dalaman, en eenmaal per week vanaf Izmir Adnan Menderes Airport.

Turkish Airlines biedt Flexible Travel, dat onbeperkte wijzigingsrechten tot 31 maart 2022 voor ticketing die moet worden gemaakt tot 31 december 2021.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

‘Het persoonlijke contact met de reisagent is voor ons heel belangrijk‘

Volgende bericht

Wel of geen oranje reisadvies voor (alle) Canarische Eilanden?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.