Aeromexico kondigt de start van twee nieuwe seizoensvluchten aan van Mexico-Stad naar Centraal America en het Caribisch gebied. Punta Cana in de Dominicaanse Republiek en Liberia in Costa Rica zijn de nieuwste bestemmingen en zullen worden toegevoegd aan het netwerk per respectievelijk 2 en 10 november van dit jaar.

Aeromexico vliegt al meer dan elf jaar op Centraal Amerika, en biedt momenteel een dagelijkse vlucht naar Santo Domingo in de Dominicaanse Republiek alsmede twee dagelijkse vluchten naar San Jose in Costa Rica, twee landen waarmee de bilaterale handel met Mexico structureel groeit.

Punta Cana, aan de oostkant van de Dominicaanse Republiek, is de perfecte bestemming voor reizigers die houden van unieke witte zandstranden en azuurblauwe golven: een waar paradijs. Met onder andere all-inclusive hotels, casino’s, een bruisend nachtleven en elf golfbanen gelocaliseerd langs de kust, biedt deze bestemming alles wat men nodig heeft om te genieten en te kunnen ontsnappen aan alle dagelijkse beslommeringen.

Daarnaast biedt Liberia, gelocaliseerd in de provincie Guancaste in Costa Rica, een grote verscheidenheid aan hotels, restaurants, lokale cuisine en een levendig nachtleven. De bestemming is een perfect beginpunt naar unieke ecotouristische hotspots waaronder bijvoorbeeld de stranden aan de Grote Oceaan of diverse prachtige nationale parken. Aeromexico zal beide routes gaan aanvliegen met de Embraer 190, met daarin plek voor 99 passagiers, waaronder 11 in haar Business Class, Clase Premier.

Aeromexico’s Chief Revenue Officer Anko van der Werff stelt: “Deze routes zijn representatief voor Aeromexico’s streven om onze klanten een beter product aan te kunnen bieden, daar dit de eerste keer is dat Mexico-Stad direct wordt verbonden met Liberia en Punta Cana. We bieden zo onze klanten de keuze om van of naar de Dominiciaanse Republiek en Costa Rica te reizen via twee bestemmingen, welke de verbindingsmogelijkheden versterken om zo een unieke reiservaring te garanderen”