Nieuws

Tweede schip MSC Cruises is uitgevaren

De MSC Magnifica is gisteren vertrokken vanuit Genua en is daarmee het tweede schip van MSC Cruises dat sinds augustus is uitgevaren.

Het schip is begonnen aan een reis van 10 nachten in de westelijke en oostelijke Middellandse Zee, met bezoek aan Livorno, Messina, Piraeus, Katakolon, Valletta en Civitavecchia. Daarna gaat het schip weer terug naar Genua. De MSC Magnifica maakt voor het einde van het jaar zes cruises in de Middellandse Zee, waaronder een Kerstcruise van 8 nachten met vertrek op 18 december vanuit Genua.

De MSC Grandiosa, één van werelds grootste cruiseschepen en het vlaggenschip van MSC Cruises, ging in augustus al van start met cruises. Op het schip werd voor het eerst het gezondheids- en veiligheidsprotocol van MSC toegepast.

De Grandiosa heeft nu negen reizen van 7-nachten voltooid. Daarmee is de effectiviteit van het protocol aangetoond, zegt de rederij. De maatregelen bestaan onder andere uit het testen van passagiers en bemanning voordat zij aan boord komen. Ook zijn er zogenaamde beschermde Social Bubbles, zoals bij een bezoek aan land, dat alleen gebeurt met een excursie van MSC.

Voor meer informatie over de nieuwe gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van de MSC Magnifica, de MSC Grandiosa en MSC Cruises vind je hier.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

“De Nederlandse klant is deze winter nog belangrijker”

Volgende bericht

Aangescherpt reisadvies voor Oostenrijk

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."