Nieuws

Twitter livestream ANVR Congres op reisburoactueel.nl

Twitter livestream ANVR Congres op reisburoactueel.nlTravelPro heeft, als enige vakblad, net als vorig jaar op haar website www.reisburoactueel.nl een Twitter livestream geplaatst waarop alle tweets te lezen zullen zijn over het ANVR Congres. Momenteel neemt het aantal tweets over het congres met het uur toe.

Tevens zullen er op facebook.com/reisburoactueel regelmatig foto’s vanuit Istanbul worden geplaatst. Meetwittereren over het event? Gebruik dan de hashtag #anvrcongres. TravelPro (@rbactueel) volgen op Twitter? Dat kan via www.twitter.com/rbactueel.

Het ANVR Congres zal dit jaar plaatsvinden van 8 tot en met 11 november en heeft als thema ‘Focus op de klant, focus op verandering’.

© 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Miljoenenclaim airberlin tegen Berlin Brandenburg

Volgende bericht

Eigen Departure Control System voor Corendon

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.