Nieuws

Twitter mee en win gratis tickets van Air Arabia

Air Arabia begint volgende week, op maandag 15 november, een Twitter-wedstrijd, waarmee Twitter-volgers kans maken op twee gratis retourvliegtickets Amsterdam-Casablanca. Sinds 31 oktober dit jaar vliegt de ‘low cost carrier’ vijf keer per week rechtstreeks vanuit Schiphol naar Casablanca en één keer per week via Nador of Tanger naar Casablanca. Om de nieuwe routes breder onder de aandacht te brengen wordt Twitter ingezet. Volgers van Air Arabia op Twitter maken twee weken lang elke week kans op de twee gratis retourtickets (exclusief taxen). Meedoen is simpel: maak een twitter-account aan en volg Air Arabia op www.twitter.com/airarabia_nl. Elke maandag stelt Air Arabia via Twitter een vraag waarvan het antwoord te vinden is op www.airarabia.com. Deelnemers maken het antwoord via #airarabia bekend op Twitter en retweeten de volgende boodschap van Air Arabia Twitter om hun kansen te vergroten: ‘WIN! Volg @airarabia_nl en win 2 tickets naar Casablanca! Retweet om je kans te vergroten! #Airarabia”. Via #airarabia kan de airline zien wie meedoen en in hoeverre de deelnemers de boodschap retweeten. Air Arabia maakt elke vrijdag via Twitter bekend wie de gelukkige winnaars zijn van de tickets naar Casablanca.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Vorige bericht

Oriënt-Express vertrekt voor het eerst in de historie vanuit Amsterdam

Volgende bericht

Sunliner neemt stoutste Nederlanders mee naar Spanje

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.