CoronavirusNieuws

Uitbreiding Sunair: stedentrips in Nederland en vakanties Waddeneilanden

Sunair Vakanties heeft haar aanbod uitgebreid met vakanties in Nederland. De uitbreiding blijft niet beperkt tot stedentrips in Nederland, want ook de Waddeneilanden worden vanaf nu aangeboden.

Jan-Bert Wissink (Directeur van Sunair Vakanties): “In de huidige situatie is de behoefte groot om vakantie dichter bij huis te vieren. Als stedenspecialist voorzien wij uiteraard in deze behoefte en introduceren wij 3 nieuwe stedenbestemmingen in eigen land die je met eigen vervoer of de trein kunt boeken: dynamisch en modern Rotterdam, uniek en bruisend Amsterdam, groen en historisch Leeuwarden. Enerzijds bieden wij hiermee een goed alternatief binnen de landsgrenzen, anderzijds passen deze steden perfect in ons complete stedenaanbod! Kortom, onze wereldsteden waren nog nooit zo dichtbij.”

Kanaal-/Waddeneilanden
Over de reizen naar de Kanaaleilanden zegt Wissink het volgende: “Onze reizen naar de Kanaaleilanden konden jammer genoeg dit seizoen geen doorgang vinden. Het goede nieuws is dat voor 2021 de boekingen naar deze prachtige eilanden al gemaakt kunnen worden. Klanten die zich hadden verheugd op een eilandvakantie en graag nog even weg willen, bieden wij de gelegenheid om na te zomeren in Nederland, en wel op onze eigen Waddeneilanden. Wij bieden accommodatie op Ameland,  Vlieland en Terschelling.”

 

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Reisadvies Kroatië terug naar oranje

Volgende bericht

TUI: 600 reizigers in Kroatië, merendeel eigen vervoer

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."