Corendon gaat groots uitbreiden op Turkije. Vanaf 2 november gaat Corendon Airlines twee keer per week vliegen vanuit Amsterdam op Bodrum (maandag en vrijdag), het vluchtaanbod vanuit Amsterdam naar Istanbul wordt uitgebreid van twee naar vier vluchten per week (naast vluchten op donderdag en zondag gaat Corendon Airlines vliegen op dinsdag en vrijdag).

Nog niet eerder werd er in het winterseizoen vanaf Amsterdam gevlogen op Bodrum. ?Atilay Uslu, directeur Corendon: ‘Er is onlangs een golfbaan geopend in Bodrum, daar verwachten we een paar honderd mensen voor. Naast de golfbaan hebben we ettelijke duizenden tweede huiseigenaren. Dat zijn eigenlijk de dragers van deze vluchten. Daarnaast is Bodrum ook in de winter voor de trendy levensgenieter een levendige badplaats. Naast dat wij op Bodrum gaan vliegen bieden wij ook Marmaris en Kusadasi aan. Dat boden wij nog nooit eerder aan in de winter aan. Ik constateer dat er steeds meer mogelijkheden zijn. Wij hebben nog geen concurrentie op die plaatsen in de winter, want in de winter zijn wij de enige. Door de huidige crisis zullen onze concurrenten er niet zo snel voor kiezen om een nieuwe koers te varen. Onze kracht is Turkije en die kracht willen wij gaan uitbreiden!

Istanbul
?Het aantrekken van Frank Rijkaard door de Istanbulse voetbalclub Galatasaray heeft voor Corendon positieve gevolgen. Zijn komst is