Nieuws

Uitnodiging: Algarve workshop

Verschillende partners uit de Algarve komen op 12 oktober aanstaande naar Utrecht om de Algarve bij de Nederlandse reisindustrie onder de aandacht te brengen. Tijdens een workshop met Vredenburg Leeuwenbergh als decor, maken aanwezigen kennis met de Algarve als vakantie- en micebestemming. De laatste ontwikkelingen op dit gebied worden besproken.

Zaken doen en het versterken van huidige banden zijn belangrijke onderdelen van het evenement. Dat alles uiteraard onder het genot van een lekkere Portugese wijn en een versnapering tijdens het cocktailuurtje. De workshop wordt afgesloten met een diner. Belangrijke spelers als productmanagers, inkopers, reisspecialisten en directeuren zijn allen uitgenodigd om op 12 oktober naar Utrecht te komen. Aanmelden kan via team@burosix.nl of door te bellen met BuroSix Communications: 018-2394455.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Doe snel mee en win een exclusieve Circuit-dag!

Volgende bericht

Apenstreken

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."