Nieuws

Uitreiking USA Travel Planner tijdens Vakantiebeurs

Op 12 januari 2010 werd in Utrecht de allereerste USA Travel Planner overhandigd aan Consul General van de Verenigde Staten, Julie Ruterbories.

‘Deze USA Travel Planner is een uitgave van Target Travel Marketing (TTM) en voorziet in een behoefte om alle informatie over reizen naar de Verenigde Staten overzichtelijk bij elkaar te hebben’, aldus Hanny Fluit van TTM die het eerste exemplaar overhandigde.

Gratis
Behalve informatie over praktische zaken zoals reisdocumenten, douane en bagage, biedt de Travel Planner ook een korte beschrijving van alle staten en een overzicht van alle reisaanbieders naar de USA. De USA Travel Planner is gratis te verkrijgen bij de informatiebalie van het Discover America Paviljoen Vakantiebeurs. De Consul Generaal was in Utrecht voor de opening van het volledig vernieuwde Discover America Paviljoen op de Vakantiebeurs. Het paviljoen biedt naast de mogelijkheid om het record ” rodeo-rijden” te verbreken, veel informatie over verschillende staten en steden, auto- en camperhuur, winkelen en attracties en volledig verzorgde reizen of fly-drives.

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Cruise & Style vernieuwd

Volgende bericht

Reizigers kunnen kinderseks toerisme melden

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.