Nieuws

Uniek concept Thomas Cook: Choose your room

Deel dit artikel

Thomas Cook presenteerde gisteravond tijdens het ‘Join the Ride’ event in Amersfoort met volle trotst een uniek concept, waarbij klanten zes dagen voorafgaand aan hun vakantie hun hotelkamer kunnen reserveren.

Het afgelopen jaar heeft de reisorganisatie het nieuwe concept getest waarbij klanten hun favoriete kamer konden kiezen nog voordat de vakantie is begonnen. “Bij Thomas Cook zijn we constant bezig met innoveren. Als je niet meegaat met je klant, dan raak je achterop en uiteindelijk verlies je ze dan. Klanten willen graag hun droomvakantie tot in de puntjes plannen. Ze kiezen hun favoriete bestemming, hun favoriete hotel en hun plaats in het vliegtuig. Maar zodra ze bij het hotel aankomen zijn ze de controle kwijt en kunnen ze niet hun eigen kamer kiezen”, aldus Toon Kessen (Manager Sales)

Controle
Daar wil Thomas Cook met dit nieuwe concept, genaamd ‘choose your room’ verandering inbrengen. “De klant ontvangt zes dagen voor aankomst een bericht van Thomas Cook. In dit bericht zien ze de plattegrond van het hotel waar ze gaan overnachten. Binnen het type kamer wat ze hebben geboekt kunnen ze nu zelf kiezen in welke kamer ze willen overnachten. Ze hebben nu zelf de vrijheid om bijvoorbeeld dicht bij het zwembad een kamer te kiezen, of juist dicht bij de receptie. De klant is nu volledig in controle en daar zijn we bij Thomas Cook heel erg trots op, want we zijn de eerste die dit de klant kunnen aanbieden.” Choose your room is tegen een vergoeding van 20-30 euro, afhankelijk van het hotel.

 

Houd de komende TravelPro in de gaten als je meer wil lezen over dit concept, en onze Facebookpagina voor de video van het event.

 


Deel dit artikel
Vorige bericht

Foto's ANVR-Congres 2017

Volgende bericht

Nieuwe bestemmingen Thomas Cook en winactie

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.