Nieuws

Uniek scheepsbezoek Hapag Lloyd Cruises tijdens DCC workshop

Uniek scheepsbezoek Hapag Lloyd Cruises tijdens DCC workshop
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar

Op dinsdag 19 juni houdt de Dutch Cruise Council een workshop met als thema ‘deluxe en upselling’ in de Passagiers Terminal in Amsterdam. De workshop is in combinatie met een uniek scheepsbezoek aan boord van het cruiseschip ms Europa van Hapag Lloyd Cruises. Zelden wordt dit schip opengesteld voor bezoekers. ’s Middags volgt een workshop in de Passagiers Terminal in Amsterdam. Alle Dutch Cruise Council leden, de cruiserederijen, zijn aanwezig om de meest actuele informatie, advies en tips over upselling-mogelijkheden te geven met als doel je te adviseren hoe je meerwaarde aan een cruisevakantie kunt bieden aan je (potentiële) klanten. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Heb je interesse, stuur je aanmelding dan vóór 8 juni o.v.v. naam, geboortedatum en paspoortnummer naar: secretariaat@dutchcruisecouncil.nl.

© 2013 – 2012, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Emirates voegt nieuwe status toe aan frequent flyer programma

Volgende bericht

Meet & Greet met DTI Travel op de ITB

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.