AdvertorialNieuws

Unieke gratis extra’s bij elke Travel Impressions boeking

Travel Impressions is dé specialist voor een reis in het luxe segment. Of je klant nu op zoek is naar een romantische strandvakantie op een exotisch eiland, een zomervakantie voor het hele gezin of een dynamische stedentrip, met een aanbod van meer dan 350 vier- en vijfsterrenhotels is er een geschikte accommodatie voor elk type vakantie.

Is je klant geïnteresseerd in een maatwerkreis naar zuidelijk- of Oost-Afrika vol onvergetelijke belevingen? Ook daarvoor ben je bij Travel Impressions aan het juiste adres.

De reizen van Travel Impressions onderscheiden zich door bijzondere gratis extra’s zoals een romantisch diner voor twee, een ontspannende spabehandeling of een fles champagne – waar je klant ook verblijft, er wordt altijd iets bijzonders tijdens het verblijf aangeboden zodat je klant nog meer Onbegrensd kan Genieten.

Bekijk het hele Travel Impressions aanbod hier.

Travel Impressions – 020-710 9210 – travel@travimp.comafrica@travimp.com
Maandag-vrijdag 09:00-18:00 uur
Zaterdag 10:00-16:00 uur

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nieuwe voorzitter en nieuw lid Raad van Commissarissen Transavia

Volgende bericht

(Foto's) Ruim 100 reisagenten aan boord bij vijfsterrenhotelschip Friendship Cruises

Auteur

redactie

redactie