Vacature

UNIGLOBE Travel Holland zoekt Communicatie & Marketing medewerker

Heb jij oog voor detail? Kan je goed schrijven, ben je creatief en kan je ook goed met systemen overweg? Werk je systematisch, kan je goed overzicht bewaren en ben je flexibel? Dan ben jij misschien de nieuwe collega die we zoeken!

Wij zijn UNIGLOBE Travel; een zakenreisorganisatie met 18 kantoren in Nederland. Dit zijn straks je interne klanten. Onze hoofdtaken zijn het verzorgen van inkoop, technologie en marketing ten behoeve van de kantoren. Voor het hoofdkantoor op Schiphol Centrum zijn wij op zoek naar een Communicatie & Marketing medewerker.

Functieprofiel en -taken:
Je hebt een coördinerende, maar vooral uitvoerende taak voor wat betreft in- en externe communicatie. Intern ter bevordering van de interne binding en samenwerking. Extern gericht op vergroten van onze naamsbekendheid in de markt. Je initieert en geeft uitvoering aan promotieactiviteiten met leveranciers, waaronder airlines, hotels, autoverhuurders enz.
Verder coördineer je de uitgave van ons magazine Travel Etc. Je verzorgt de vindbaarheid van de website (SEO/SEA). Je onderhoudt de content van de website, e-nieuwsbrieven,
e-learning platform en ons loyaliteitsprogramma. Daarnaast verzorg je sales- en promotiemateriaal en organiseer je meetings & events. Vanuit je deze functie adviseer en ondersteun je ook de UNIGLOBE kantoren.

Functie eisen:
HBO opleiding. Je hebt uitstekende, aantoonbare redactionele en communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels (schriftelijk en mondeling). Verder heb je werkervaring in de reissector. Je bent goed thuis in het werken met systemen en nieuwe (sociale) media. Je bent een organisatie talent en je kan goed projectmatig werken. Je beschikt over uitstekende contactuele vaardigheden. Je bent creatief en ambitieus en hebt een goede commerciële antenne.

Wij bieden:
Een informele, professionele en dynamische werkomgeving in de The Base, Schiphol Centrum. Je werkt in een klein team, waarbinnen eigen initiatief, verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en collegialiteit belangrijk zijn. Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Je bent 32 tot 40 uur per week beschikbaar.

Interesse? Mail je CV én een videoboodschap met je motivatie, waarom jij bij Uniglobe wilt werken en waarom jij de geschikte kandidaat denkt te zijn voor deze functie, naar Laura Koreman via: l.koreman@uniglobe.nl

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Beste verkoopdag in de geschiedenis van Travel Counsellors

Volgende bericht

Opnieuw recordaantal bezoekers voor New York City

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.