Nieuws

United Airlines rechtstreeks Amsterdam – San Francisco

United Airlines heeft gisteren aangekondigd dat klanten in 2019 kunnen kiezen uit nieuwe internationale routes, waaronder dagelijkse vluchten, het hele jaar door, tussen San Francisco en Amsterdam vanaf 30 maart.

Vanaf 30 maart 2019 zal United de enige Amerikaanse luchtvaartmaatschappij zijn die een rechtstreekse vlucht aanbiedt tussen San Francisco en Amsterdam en is United de vijfde luchtvaartmaatschappij met een rechtstreekse vlucht naar Nederland. United verzorgt dagelijks, het hele jaar door, diensten tussen Amsterdam en Chicago, Houston, New York/Newark en Washington Dulles. De vluchten naar San Francisco worden uitgevoerd met een Boeing 787-9 en zullen om 14.50 uur vanuit Nederland vertrekken.

“We hebben een ongeëvenaard netwerk opgebouwd en we zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om United de eerste keuze te maken voor reizigers die vluchten naar Europa en daarbuiten boeken”, aldus Patrick Quayle, United’s Vice President International Network. “Of klanten nu op zakenreis zijn of voor hun vrije tijd, United biedt meer keuze dan ooit tevoren.”

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

AVIAREPS aangewezen als vertegenwoordiger Malta Tourism Authority

Volgende bericht

Verlenging en uitbreiding samenwerking Amadeus en CWT

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.