Nieuws

Untamed Travelling maakt team compleet met Mak en Margés

Om aan de groeiende vraag naar unieke reismogelijkheden binnen Europa te voldoen, zocht Untamed Travelling naar versterking. De reisorganisatie voegde onlangs twee Europa-specialisten toe aan haar team: Gábor Margés en Pauline Mak.

“De nieuwe Europa-specialisten hebben allebei hun sporen in de reiswereld ruimschoots verdiend en brengen een schatkist aan ervaring met zich mee. Met deze extra kennis en capaciteit in huis staan we klaar voor al jouw reisaanvragen. Voor alle bestemmingen, where the world can’t find you..”, laat Untamed Travelling weten.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Reisadvies Verenigde Staten naar geel, wel strenge inreisbeperkingen

Volgende bericht

Reisadvies Frankrijk, Estland, Litouwen, Griekenland naar ‘geel‘

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."