NieuwsVacature

Untamed Travelling zoekt ervaren reisspecialist Europa

Ken je de onontdekte plekken in Europa en kun je deze op een gepassioneerde wijze overbrengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent als ervaren reisspecialist (mede) verantwoordelijk voor het samenstellen en verkopen van maatwerkreizen naar Europese bestemmingen. Daarnaast wordt er een beroep gedaan op je creativiteit om dit continent verder vorm te geven. Omdat je de klant gepassioneerd over een bestemming moet kunnen vertellen en adviseren vragen wij van onze specialisten dat ze in de genoemde landen gereisd, gewoond of gewerkt hebben. Je hebt persoonlijk overleg met de klant om de wensen te inventariseren en kunt op basis hiervan een passend reisprogramma samenstellen. Ook draag je bij aan het creëren van bijzondere reizen voor de website en ga je op zoek naar echte Untamed accommodaties. Hiervoor communiceer en onderhandel je met onze lokale agentschappen. Creativiteit, initiatief en een commerciële inslag zijn een must.

Goede spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal zijn vereist. Je computervaardigheden zijn uitstekend; en je beheerst MS Office programma’s Word, Excel en PowerPoint. Je draagt waar gewenst bij aan presentaties en vertegenwoordigd Untamed Travelling op beurzen en events.

Wij werken allen vanuit huis met een online systeem, communiceren via Skype en een integraal telefoonnetwerk en komen periodiek bij elkaar voor overleg en afspraken met leveranciers.

Denk jij buiten de gebaande paden en beschik je over de gevraagde eigenschappen? Dan dagen wij je uit om ons te overtuigen met een inspirerende sollicitatie.

Beschik je over deze EIGENSCHAPPEN:
Gepassioneerd, enthousiast en initiatiefrijk
Accuraat
Zelfstandig & resultaatgericht
Communicatief vaardig
Klantvriendelijk
Teamplayer
Stressbestendig en flexibel

Dan is ons AANBOD:
Fulltime functie in dagdienst (parttime dienstverband niet mogelijk)
Middelen als laptop, printer, telefoon en internetvergoeding om thuis te kunnen werken
Salaris en arbeidsvoorwaarden nader overeen te komen tijdens de sollicitatieprocedure

INTERESSE?
Reageer dan snel! Stuur je sollicitatie met C.V. uiterlijk 20 februari per email naar personeelszaken@untamedtravelling.com. Voor informatie kun je contact opnemen met Joyce Janssen via telefoonnummer 0487-540367.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Dode vogeltjes rrreisebranschj ontslagen

Volgende bericht

“Onze klanten kijken verder dan wat er op dit moment speelt”

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.