Vacature

Untamed Travelling zoekt ervaren reisspecialisten zuidelijk Afrika en Azië

Je bent als ervaren reisspecialist (mede) verantwoordelijk voor het samenstellen en verkopen van maatwerkreizen. Omdat je de klant gepassioneerd over een bestemming moet kunnen vertellen en adviseren vragen wij van onze specialisten dat ze in de genoemde bestemmingen gereisd, gewoond of gewerkt hebben. Je hebt persoonlijk overleg met de klant om zijn/haar wensen te inventariseren en kunt op basis hiervan een passend reisprogramma met offerte opstellen. Hiervoor communiceer en onderhandel je met lokale agentschappen.

Goede spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal zijn vereist. Je computervaardigheden zijn uitstekend; minimaal beheersing van MS Office toepassingen Word, Excel en PowerPoint. Je draagt waar gewenst bij aan presentaties en vertegenwoordiging van Untamed Travelling op beurzen en voorlichtingsbijeenkomsten.

Bij Untamed Travelling werkt iedereen vanuit huis met een online systeem, communiceren via Skype en een integraal telefoonnetwerk en komen periodiek bij elkaar voor coaching en overleg.

EIGENSCHAPPEN:

  • Gepassioneerd, enthousiast en initiatiefrijk
  • Accuraat
  • Zelfstandig & resultaatgericht
  • Communicatief vaardig
  • Klantvriendelijk
  • Teamplayer
  • Stressbestendig en flexibel

AANBOD:

– Fulltime functie in dagdienst (parttime dienstverband niet mogelijk)
– Middelen als laptop, printer, telefoon en internetvergoeding om thuis te kunnen werken
– Salaris en arbeidsvoorwaarden nader overeen te komen tijdens de sollicitatieprocedure

INTERESSE?

Reageer dan snel! Stuur je sollicitatiebrief met C.V. vóór 21 februari a.s. per email naar personeelszaken@untamedtravelling.com. De eerste gesprekken zullen plaatsvinden in de week van 25 februari.

Voor informatie kan je contact opnemen met Griet Daneels via telefoonnummer 0487-540367.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Steeds meer Nederlandse reizigers kiezen voor Valencia

Volgende bericht

Lange files verwacht richting de sneeuw

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."