Vacature

Untamed Travelling zoekt ervaren telefonist & assistent afdeling reserveringen

Deel dit artikel

Heb jij affiniteit met de reisbranche, een prettige stem en spreek je vlekkeloos Nederlands en vloeiend Engels? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Untamed Travelling is maatwerkspecialist voor onvergetelijke reizen naar wereldwijde bestemmingen waarbij beleving altijd voorop staat. Reis je met Untamed, dan kies je voor hoge kwaliteit, uitgebreide kennis, persoonlijke service, kleinschalige accommodaties, professionele begeleiding en unieke reiservaringen. ‘Where the world can’t find you…’

Als telefonist ben je het eerste aanspreekpunt van Untamed Travelling en de schakel tussen de buitenwereld en onze professionals. Je hebt affiniteit met de reisbranche, een prettige stem en spreekt niet alleen vlekkeloos Nederlands maar ook vloeiend Engels. Daarnaast ondersteun je Team Reservations met als belangrijkste taken de controle van de boekingen. Je draait periodiek mee in de weekenddiensten waarbij je bij noodgevallen inzetbaar bent.

Kennis van de MS Office toepassingen Outlook, OneDrive, Word, Excel en PowerPoint is daarvoor vereist. Incidenteel zul je Untamed vertegenwoordigen op beurzen en presentaties.

Ons gehele team werkt volledig vanuit huis en komt periodiek bij elkaar voor overleg. We maken gebruik van een online systeem en communiceren via Skype en een integraal telefoonnetwerk.

JOUW EIGENSCHAPPEN:

  • Zelfstandig & resultaatgericht
  • Communicatief vaardig
  • Klantvriendelijk
  • Accuraat
  • Stressbestendig en flexibel
  • Een teamplayer!

ONS AANBOD:

  • Fulltime of deeltijd functie in dagdienst (uren in overleg)
  • Middelen als laptop, printer, telefoon en internetvergoeding om thuis te kunnen werken
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden nader overeen te komen tijdens de sollicitatieprocedure

INTERESSE?

Denk jij buiten de gebaande paden en beschik je over de gevraagde eigenschappen? Dan dagen wij je uit om ons hiervan te overtuigen met een inspirerende sollicitatie. Stuur je motivatiebrief met C.V. per email naar personeelszaken@untamedtravelling.com. Voor informatie over deze vacatures kun je contact opnemen met Joyce Janssen via telefoonnummer 0487-540367.


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Joep Kelder (Prijsvrij) over zijn groeiende rol binnen het bedrijf

Volgende bericht

ANVR: veel last minutes voor april en mei

Auteur

Tina Bakker

Tina Bakker