Vacature

Untamed Travelling zoekt reisspecialist Europa & Caribbean (fulltime)

Deel dit artikel

Ben jij een commercieel gedreven en ervaren reisspecialist en ken jij de onontdekte plekken in Europa en de Caribbean? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent als ervaren reisspecialist (mede) verantwoordelijk voor het samenstellen en verkopen van maatwerkreizen naar Europese en Caribische bestemmingen. Omdat je de klant gepassioneerd over een bestemming moet kunnen adviseren, verwachten wij van jou dat je in de genoemde werelddelen gereisd, gewoond of gewerkt hebt. Je hebt persoonlijk overleg met de klant om de wensen te inventariseren en kunt op basis hiervan een passend reisprogramma samenstellen. Hiervoor communiceer en onderhandel je met onze lokale agentschappen. Bij gelegenheid draag je bij aan presentaties en vertegenwoordig je Untamed Travelling op beurzen en evenementen.

Een goede spreek- en schrijfvaardigheid in de Nederlandse en Engelse taal is hiervoor vereist. Je computervaardigheden zijn ook uitstekend; je beheerst MS Office programma’s Word, Excel en PowerPoint.

Wij werken allen vanuit huis met een online systeem, communiceren via Skype en een integraal telefoonnetwerk en komen periodiek bij elkaar voor overleg en afspraken met leveranciers.

JOUW EIGENSCHAPPEN:

  • Creatief, initiatiefrijk en commercieel
  • Accuraat
  • Zelfstandig & resultaatgericht
  • Communicatief vaardig
  • Klantvriendelijk
  • Teamplayer
  • Stressbestendig en flexibel

ONS AANBOD:

  • Fulltime functie in dagdienst (parttime dienstverband niet mogelijk)
  • Middelen als laptop, printer, telefoon en internetvergoeding om thuis te kunnen werken
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden nader overeen te komen tijdens de sollicitatieprocedure

INTERESSE?

Denk jij buiten de gebaande paden en beschik je over de gevraagde eigenschappen? Dan dagen wij je uit om ons hiervan te overtuigen met een inspirerende sollicitatie. Stuur je motivatie met C.V. per email naar personeelszaken@untamedtravelling.com. Voor informatie kun je contact opnemen met Joyce Janssen via telefoonnummer 0487-540367.

Author


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Partij voor de Vakantie wint AMMA Award

Volgende bericht

KLM niet naar Miami, Orlando en Las Vegas deze winter

Auteur

redactie

redactie