CoronavirusNieuws

Update: 23 Nederlanders in hotel op Tenerife

Gisteren werd bekend dat het H10 Costa Adeje Palace hotel op Tenerife in quarantaine is geplaatst doordat een Italiaanse reiziger die er verbleef, het coronavirus zou hebben opgelopen. Zo’n 1.000 vakantiegangers mogen het hotel, dat door agenten wordt bewaakt, niet verlaten. Buitenlandse Zaken heeft zojuist laten weten dat er 23 Nederlanders in het H10 Costa Adeje Palace-hotel zijn. “We hebben op dit moment geen aanwijzingen dat zij zijn besmet met het coronavirus.”

“Onze honorair consul op Tenerife biedt hulp waar nodig. De Nederlandse ambassade in Madrid staat in contact met de Spaanse autoriteiten, die de leiding hebben over de situatie.” De lokale overheden beslissen over de maatregelen die in het H10 Costa Adeje Palace hotel in Tenerife worden genomen. Artsen zijn ter plaatse aanwezig en testen alle aanwezige vakantiegangers, laat TUI België weten.

 

H10 Hotels heeft meer dan 55 hotels met in totaal meer dan 11.900 kamers op achttien bestemmingen, waarvan de meeste hotels eigendom zijn van het bedrijf. Het hoofdkantoor van de keten bevindt zich in Barcelona.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

LEVEL gaat deze zomer vaker vliegen op Barcelona

Volgende bericht

Transavia beantwoordt veelgestelde vragen over coronavirus

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.