CoronavirusNieuws

Update: AIDA annuleert haar korte cruises

AIDA Cruises verlengt de onderbreking van het cruiseseizoen voor reizen in augustus 2020 – enkele korte cruises geannuleerd.

“AIDA heeft met succes de nodige concepten en certificeringen ontwikkeld voor de heropstart van de cruises. Dit werd bevestigd door de verantwoordelijke autoriteiten. Tegen onze verwachtingen in, blijft de ultieme formele toelating van onze vlaggenstaat Italië, voor de start van de korte cruises vanaf 5 augustus, nog op zich wachten. We moeten u vandaag meedelen dat we ons daardoor verplicht zien de geplande korte trips met AIDAperla en AIDAmar, met vertrekken tussen 5 en 12 augustus, te annuleren. Na intensieve voorbereidingen met de steun van verschillende nationale en internationale autoriteiten en gezondheidsexperts, hebben we uitgebreide concepten ontwikkeld voor de herstart, en verhoogde hygiënestandaarden en maatregelen doorgevoerd als bescherming tegen COVID-19 aan boord van onze schepen. We betreuren deze vertraging ten zeerste. Vanaf 5 augustus 2020 hadden we namelijk onze gasten graag weer aan boord verwelkomd. We gaan ervan uit dat we de laatste formele goedkeuring van vlaggenstaat Italië spoedig zullen ontvangen.”

AIDA wil gasten danken voor hun vertrouwen door hen een boordtegoed van 50% van de werkelijke reissom aan te bieden. “Wij vergoeden automatisch de reeds betaalde reiskosten en alle reeds geboekte diensten op MyAIDA, volgens de betalingsmethode die gebruikt werd bij het boeken. Alle actuele informatie over de verlenging van het onderbreken van de operaties en veelgestelde vragen zijn te vinden op deze website. Verkooppartners ontvangen meer informatie via hun AIDA contactpersoon.”

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Dé VakantieDiscounter is op zoek naar een reisagent

Volgende bericht

De Jong Intra en Oad starten intensieve samenwerking op busreizen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."