CoronavirusNieuws

Update – AIDA Cruises annuleert reizen tot 31 augustus 2020

AIDA Cruises verlengt de onderbreking van het cruiseseizoen tot 31 augustus 2020, met uitzondering van enkele vertrekken. “Gezien de geleidelijke versoepeling voor het reizen binnen Europa, heeft AIDA Cruises er vertrouwen in dat het reisseizoen rond deze zomer kan worden hervat. De voorwaarden voor veilig reizen zijn echter nog niet overal aanwezig, waaronder op veel wereldwijde bestemmingen. We vinden het belangrijk dat alle gasten hun vakantie veilig kunnen plannen.”

“AIDA Cruises heeft nauw en constant contact met alle relevante autoriteiten om te bespreken hoe het cruisen op het juiste moment en onder volledige omstandigheden kan worden hervat. Alle reizen worden uiteraard uitgevoerd onder aangepaste omstandigheden met meer service voor de gast en in overeenstemming met alle aangeboden aanvullende hygiënestandaarden en de regels om contact te vermijden. Gasten, van wie de reis niet kan worden uitgevoerd, worden op de hoogte gebracht. Boekingen worden chronologisch verwerkt volgens de vertrekdatum. AIDA Cruises publiceert alle actuele informatie over de onderbreking van het cruiseseizoen op www.aida.nl.”

Daarnaast biedt AIDA alle gasten met een vertrekdatum tot 31 oktober 2020 de mogelijkheid om hun reis eenmalig kosteloos om te boeken tot 3 dagen voor aanvang van de reis.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Paul Nuyens weg bij CLIA

Volgende bericht

Aeromexico vraagt bescherming aan tegen faillissement

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."