CoronavirusNieuws

Update – Costa annuleert cruises tot 15 augustus

Costa kondigt een verdere pauze van haar cruises aan tot 15 augustus 2020 en de annulering van alle cruises in Noord-Europa voor de rest van het 2020 zomerseizoen.

Het besluit houdt verband met de onzekerheid over de geleidelijke heropening van havens voor cruiseschepen en de beperkingen die mogelijk nog steeds gelden voor de verplaatsingen van mensen als gevolg van de Covid -19 pandemie. Daarnaast communiceert het bedrijf ook de annulering van alle toekomstige cruises van de Costa Victoria.

Costa onderneemt stappen om zowel reisagenten als gasten die door deze wijzigingen getroffen zijn te informeren. Hen wordt een herbescherming gegarandeerd in overeenstemming met de van toepassing zijnde wetgeving, die in de huidige of toekomstige situatie de grootste garantie biedt. Ondertussen werkt Costa samen met alle relevante autoriteiten om gezondheidsprotocollen op te stellen voor een zo snel mogelijke herstart van cruises.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Video - Webinar regio Valencia

Volgende bericht

Anja van Overbeeke aan de slag bij ANWB Reizen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."