CoronavirusNieuws

Update – MSC verlengt tijdelijke stop tot 29 mei 2020

MSC Cruises annuleert alle cruises tot 29 mei aanstaande vanwege het Covid-19-virus en de bijhorende wereldwijde gezondheidsnoodsituatie.

MSC Cruises kondigde eerder al de tijdelijke stopzetting van al haar schepen wereldwijd tot 30 april aan. Aangezien regeringen over de hele wereld sindsdien de maatregelen op het gebied van volksgezondheid en veiligheid aan land hebben versterkt om de lokale bevolking te beschermen en de verspreiding van het virus in de hand houden, is het besluit van vandaag door MSC Cruises om deze buitengewone maatregel verder uit te breiden, bedoeld om de effectiviteit van dergelijke inspanningen te weerspiegelen en verder te ondersteunen.

MSC Cruises werkt onvermoeibaar samen met alle gasten en hun reisagenten om de impact van deze noodzakelijke beslissing op boekingen op de schepen tot 29 mei in kaart te brengen en het spijt ons oprecht voor het ongemak dat dit hen zal bezorgen.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Update – MSC verlengt tijdelijke stop tot 29 mei 2020 […]

Vorige bericht

Transavia annuleert alle vluchten tot en met 6 mei

Volgende bericht

Curaçao in lockdown voor veertien dagen

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."