CoronavirusNieuws

Update – Oad annuleert reizen tot en met 10 mei 2020

Gezien de huidige situatie voert Oad geen reizen uit tot en met 10 mei aanstaande. Voor Disneyland Paris geldt een reisstop tot en met 17 mei 2020.

Reizigers waarvan de reis geannuleerd is, ontvangen van het corona-voucher ter waarde van de betaalde reissom, die gebruikt kan worden voor de betaling van een reis met een latere vertrekdatum. Het voucher is één jaar geldig vanaf het moment van uitgifte en kan worden gebruikt voor alle reizen uit het Oad aanbod. Klik hier voor meer info.

Snoep en snacks uit Australië, Scandinavië, Engeland en de VS kopen? Bestel vóór 15:00 uur bij Candyonline.nl en jouw bestelling wordt nog dezelfde dag verzonden.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. […] Update – Oad annuleert reizen tot en met 30 april 2020 […]

Vorige bericht

Oproep Tirol aan wintersporters tussen 13 en 16 maart

Volgende bericht

Update - ANWB Reizen schrapt alle reizen met vertrek tot 31 mei

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."