Nieuws

Update Schiphol: geen wilde staking onder beveiligers

Deel dit artikel

Schiphol heeft zojuist via Twitter gemeld dat er geen sprake is van een wilde staking onder (een deel van) de beveiligers op de luchthaven. Eerder liet Joost van Doesburg (campagneleider Schiphol FNV) weten dat er een wilde staking zou zijn waarbij FNV Schiphol niet betrokken is.

“In tegenstelling tot de berichten, is er op dit moment geen werkonderbreking gaande bij de beveiliging op Schiphol. Het proces bij de securitycontrole gaat door”, aldus Schiphol.

Doe mee aan onze enquête: Is vakantie in het hoogseizoen met vertrek vanaf Schiphol nog wel leuk?

“Er zijn wilde stakingen gaande op Schiphol. Bij de beveiliging! Er moet snel verandering komen! FNV Schiphol is nadrukkelijk niet betrokken bij deze actie, wij richten vandaag onze pijlen op een gesprek met Schiphol”, aldus Van Doesburg (campagneleider Schiphol FNV) eerder vandaag.

Een woordvoerder van Schiphol liet eerder vandaag aan diverse media weten geen signalen te hebben gekregen dat er sprake is van een wilde staking…


Deel dit artikel

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

SGR: vrijstellingen Schauinsland-Reisen en Alltours ingetrokken

Volgende bericht

Dutch Travel Services: filteren op directe vluchten en partnerlinks-pagina

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.