CoronavirusNieuws

Update – Sunny Cars annuleert alle boekingen tot en met 31 mei

Sunny Cars heeft besloten om alle reserveringen tot en met 31 mei aanstaande automatisch te annuleren. Eerder werden de reserveringen tot en met 10 mei al geannuleerd, Sunny Cars heeft besloten om deze maatregel door te trekken tot eind mei.

“Helaas ziet het ernaar uit dat we ook in mei onze klanten nog niet zorgeloos de weg op kunnen laten gaan”, zegt Hans Knottnerus. “Door nu te annuleren kunnen we meer duidelijkheid verschaffen voor reisagenten, klanten en partners. Dit werd eerder ook erg gewaardeerd toen we besloten om tot en met 10 mei te annuleren.”

Reisbureaus en ZRA’s die voor hun klanten een reservering in april of mei hebben staan, hoeven niets te doen. De boeking wordt automatisch kosteloos geannuleerd en de commissie vervalt. Ter bevestiging wordt een 0-factuur verstuurd om in de boekhouding te verwerken. In B2B worden er geen vouchers uitgegeven. Mocht de factuur al betaald zijn aan Sunny Cars, dan wordt de huursom teruggestort.

“Sunny Cars is flexibel, als een reservering opnieuw geactiveerd moet worden, dan is dit mogelijk. Reserveringen die na 31 mei ingaan, blijven vooralsnog actief. We houden de situatie continu in de gaten en komen indien nodig met nieuwe stappen.” Sunny Cars houdt reisprofessionals ook via de Facebookpagina van het salesteam en een FAQ-pagina op de hoogte en geeft daar antwoord op de meestgestelde vragen.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Corendon: zomerboekingen verschuiven naar het najaar

Volgende bericht

Elbers (KLM): "Herstel van KLM en Transavia zal veel tijd vergen"

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."