De Vakantiebeurs Breda, die dit jaar plaatsvindt in het Rat Verlegh Stadion (NAC Breda), belooft mede door de vele inspirerende landenpresentaties en de komst van een gerenommeerd reispresentator een groot succes te worden. Vakantieliefhebbers zijn van harte uitgenodigd om met partner, vriend(in) of familie in één dag de wereld te komen ontdekken op zondag 26 november.

Iedereen die in reizen en vakanties is geïnteresseerd, komt ongetwijfeld aan zijn of haar trekken tijdens Vakantiebeurs Breda. Buiten dat de gemoedelijke en ongedwongen sfeer jaar in jaar uit de boventoon voert tijdens het evenement, zijn er meer dan genoeg gelegenheden voor bezoekers om op een ontdekkingstocht van wereldformaat te gaan. Zo worden gedurende de dag verschillende (landen)presentaties gegeven om de reislust te voeden. Naast de aanwezigheid van een groot aantal gerenommeerde touroperators uit de reisbranche, is één van Nederlands meest bekende reispresentatoren de grote publiekstrekker van dit jaar.

Dit jaar zijn de reiswinkels van Pelikaan Reizen en Reisburo Relik & Van Hooft samen verantwoordelijk voor de organisatie van de Vakantiebeurs Breda. Na vijf voorgaande edities wordt het dit jaar georganiseerd in het Rat Verlegh Stadion om meer ruimte voor bezoekers te creëren. Naar verwachting komen er 3.000 mensen uit de regio West-Brabant naar Breda om inspiratie op te doen voor hun volgende droomvakantie. Van de reisbureaubezoeker en mensen in hun oriëntatieproces voor een bijzondere reis, tot cruisereis liefhebbers en gezinnen met kinderen: aan iedereen is gedacht! Met de start van de vakantiebeurs begint tevens de grote consumentenactie, waarbij je een Citroën C1 kunt winnen als je een reis boekt bij een van de aangesloten reisbureaus.