CoronavirusNieuws

“Vakantiegangers zouden gratis PCR-test moeten krijgen”

Frank Oostdam (directeur) heeft in de TAT’s Travel Podcast laten weten te pleiten voor een gratis PCR-test voor vakantiegangers. “Als iets van overheidswege wordt opgelegd, waarom zou je dan het bedrijfsleven, dus de reissector, en de consument ervoor laten opdraaien? Maak het gratis.”

Zolang PCR-testen voor vakantiegangers nog niet gratis zijn, is er voor ANVR-leden een eal gesloten met een leverancier van PCR-tests. De overeenkomst, waardoor ANVR-leden voor een scherpe prijs een PCR-test kunnen aanbieden, wordt volgende week getekend, zegt Frank Radstake van de ANVR in een toelichting aan TravMagazine.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Steeds meer RIU's heropenen

Volgende bericht

Chris Zegers verkent het reisdilemma: hoe nu verder?

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.