Nieuws

Vakantiehuis Freddie Mercury te boeken bij Interhome

Deel dit artikel

Tussen eind de jaren 70 en zijn dood in 1991 bezocht Freddie Mercury regelmatig de Zwitserse stad Montreux, waar hij verbleef in de “Duck House”. De woning aan de oever van het Meer van Genève werd beroemd door haar illustere huurder en is nu beschikbaar voor verhuur via Interhome.

De Zwitserse vakantiehuisaanbieder Interhome verhuurt nu exclusief het zogenaamde “Duck House” in de buurt van Montreux. Het pand werd gebouwd in de jaren 70 en is onlosmakelijk verbonden met de geschiedenis van de opnamestudio aan de Vaud Riviera. Rockmuzikanten zoals Emerson, Lake & Palmer, Boy George en Freddie Mercury, de voormalig zanger van de legendarische groep Queen, trokken zich soms in stilte terug in de woning of gingen er op zoek naar inspiratie.

“Duck House” is een villa met een ruime leefruimte van 60 vierkante meter. De woning telt vier slaapkamers en twee badkamers en wordt omgeven door een tuin van 1.800 vierkante meter. Het boothuis, dat ook bij de villa hoort, werd wereldberoemd toen het op de cover van het laatste Queen-album te zien was. Verder dateren de meeste meubels uit de jaren 70, toen de groep hier voor de eerste keer verbleef.

“Het huis heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan de muziekgeschiedenis – ‘er heerst een soort magie!’ We zijn verheugd dat we dit juweeltje aan onze gasten van over de hele wereld kunnen aanbieden,” zegt Rudolf Verbeek, Commercieel Manager Nederland bij Interhome Vakantie. “We hopen dat het ook voor onze reizigers een oase van rust en levensvreugde mag zijn,” voegt hij eraan toe.

Het viersterrenvakantiehuis “Duck House” biedt ruimte voor zeven personen en is gelegen aan de oever van het meer van Genève, in de buurt van Montreux. Een verblijf van een week is te boeken vanaf € 3934.-, inclusief toeristenbelasting, eindschoonmaak, bed- en badlinnen.


Deel dit artikel
Vorige bericht

NS wil slaaptrein herintroduceren

Volgende bericht

Google Maps: rolstoeltoegankelijke routes

Auteur

Dylan Cinjee

Dylan Cinjee

Dylan is begonnen als stagiair bij TravelPro. Na zijn stage kreeg Dylan de kans om te blijven bij TravelPro als lid van de redactie. Tijdens deze periode heeft Dylan zijn Bachelor in Tourism Management gehaald.