Vacature

Vakantiestunt zoekt zelfstandig reisspecialisten

Altijd al graag voor jezelf willen werken en je willen focussen op die ene bestemming waar jouw hart sneller van gaat kloppen, dat land waar je maar niet uitgesproken over raakt en je het liefst 5 keer per jaar naar toe gaat? Mooi, dat klinkt als een reisspecialist in spé en dan zoeken wij jou!

Of je nu alles weet over Mozambique, een echte italofiel bent óf twee keer per jaar naar Thailand vliegt… We vinden het allemaal goed, zolang jij maar met passie kan vertellen over jouw lievelingsbestemming: de leukste barretjes, de mooiste uitkijkpunten en de bezienswaardigheden die nu eens niet in de Lonely Planet staan!

Bij Vakantiestunt B.V. helpen wij onze klanten al meer dan 35 jaar met het samenstellen van hun ideale reis: zonvakanties naar Griekenland, roadtrips door Portugal, eilandhoppen in Indonesië, back to basics in Canada, safari-tours door het Krugerpark of duiken bij de Galapagos Eilanden… Voor de liefhebbers hebben wij tegenwoordig aparte websites voor de afzonderlijke bestemmingen opgezet, die eigenlijk als bestemmingswinkel fungeren.

Wat doet een zelfstandig reisspecialist?
Je functie is zeer afwisselend. In het kort ben je verantwoordelijk voor je bestemmingswinkel: je zorgt voor mooie producten, scherpe prijzen en pakkende teksten. Daarnaast hou je de markt goed in de gaten en laat je je niet aftroeven door de concurrentie. Je werkt offertes uit, blijft in nauw contact met de klant en handelt iedere boeking van A tot Z af. Ben je al enthousiast? Leuk!

We hebben alleen nog een paar voorwaarden:
• Reizen is je grote passie
• Je werkt zorgvuldig
• Je hebt een commerciële instelling
• Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend (woord en geschrift)
• Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (in woord en geschrift). Een tweede
vreemde taal is een pré
• Je bent communicatief vaardig en hebt een prettige telefoonstem
• Je bent ambitieus en niet bang om je vleugels uit te slaan

Herken jij jezelf hierin?
Aarzel dan niet langer en solliciteer bij ons. Motiveer naar welke bestemming jouw voorkeur uitgaat en waarom jij denkt dat er een bevlogen reisspecialist in je schuilt. Stuur dit samen met je CV naar management@vakantiestunt.nl o.v.v. zelfstandig reisspecialist en de bestemming die jij graag wil beheren.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

(Update) St. Maarten na orkaan Irma

Volgende bericht

Win een gratis plek op het studiereisweekend van DialyseTurkije

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."