Nieuws

VakantieVakbeurs heeft nieuwe naam: Dutch Tourism Expo

De VakantieVakbeurs heeft een nieuwe naam gekregen: ‘Dutch Tourism Expo’. Met deze benaming wordt recht gedaan aan het internationale karakter van dit b2b-evenement in de reisbranche. De Dutch Tourism Expo 2011 vindt plaats op dinsdag 11 januari in de Jaarbeurs Utrecht en wordt om 10.00 uur officieel geopend op het Werelds Theater in hal 3. Reisprofessionals uit Nederland krijgen gratis toegang tot de Dutch Tourism Expo als zij zich uiterlijk 23 december registreren via de link die zij per e-mail van de beursorganisatie hebben toegestuurd gekregen. Vervolgens wordt de toegangsbadge na 5 januari op het huisadres afgeleverd. Met deze badge kunnen de bezoekers direct de beursvloer op. Aansluiten bij de kassa is niet meer nodig. Nog een voordeel: de badge biedt alle dagen van de Vakantiebeurs (12 t/m 16 januari) één keer per dag gratis toegang. Bij het verlaten van de beurs kunnen bezoekers die dag dus niet opnieuw naar binnen.

Na 23 december
Vakbezoekers die zich na 23 december voor de Dutch Tourism Expo registreren krijgen per e-mail een Pdf-bestand toegestuurd dat thuis moet worden uitgeprint. Deze print kan op 11 januari bij de kassa worden omgeruild voor de badge, die eveneens één keer per dag gratis toegang geeft tot de Vakantiebeurs. Let op: vakbezoekers die de print na 11 januari inleveren krijgen geen toegangsbadge maar een entreebewijs waarmee de Vakantiebeurs, alleen op die dag, kosteloos kan worden bezocht

© 2010, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

2 Reacties

 1. Dagmar Ypenberg
  11 december 2010 at 20:14

  @Damsteeg: De VakantieVAKbeurs heeft een eigen naam gekregen: Dutch Tourism Expo. De Vakantiebeurs blijft natuurlijk gewoon de Vakantiebeurs.

  De Dutch Tourism Expo vindt dit jaar plaats op dinsdag 11 januari voor nationaal en internationaal vakbezoek.

  De Vakantiebeurs is van 12 tot en met 16 januari in de Jaarbeurs Utrecht.

 2. Damsteeg
  10 december 2010 at 21:03

  Daar gaan we weer. Een Nederlandse beurs. 99 % Nederlandse bezoekers.
  Nederlanders geven hun Nederlandse Euro’s uit. De Vakantiebeurs was niet goed meer. Deze beurs moest weer zo hoog nodig een Engelse naam hebben, vonden de MARKETING Juppie natuurlijk. Voor mij blijft het de Vaknatiebeurs.

Vorige bericht

Paul van Laarhoven naar de Jong Intra

Volgende bericht

Reiswerk inspireert tijdens Vakdag Vakantiebeurs

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.