Nieuws

VakantieXperts de Planeet is MSC Star of the Month

VakantieXperts de Planeet in Wijchen is door MSC Cruises uitgeroepen tot Star of the Month Januari 2019.  Schilten is sinds 1998 eigenaar van VakantieXperts de Planeet in Wijchen.

“Door zijn jarenlange ervaring, reiskennis, leergierigheid en doorzettingsvermogen heeft hij grote successen behaald. Rob en zijn team hebben de afgelopen periode een prachtige groei laten zien bij MSC Cruises. Met recht zijn jullie, onze MSC Star of the Month Januari 2019”, aldus de rederij.

Op de foto van links naar rechts: Jan Prikkel, Claudia van Boekel, Nicole Bruisten, Petra Wijgers, Martijn van Tienen en eigenaar Rob Schilten.

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

CLIA Cruise Workshop & Sales Masterclass

Volgende bericht

Eerste Travel Academy Travel Counsellors ronden introductietraining af

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."