Nieuws

VX Heythuysen wint valentijnweekend Holiday Extras

In februari draaide alles om de liefde en daar hielp Holiday Extras graag aan mee door een romantisch weekend weg te verloten. VakantieXperts Heythuysen ging er met deze prijs vandoor.

“Laat je klanten parkeren of overnachten in de buurt van de lucht- of cruisehaven, boek een comfortabele lounge op een luchthaven wereldwijd. Door een van deze producten te boeken, maakte reisagenten kans op dit heerlijke weekend weg in een van de 350 fantastische hotels”, zegt Fieneke Bosters (Sales Manager bij Holiday Extras). “VakantieXperts Heythuysen won de prijs, van hartelijke gefeliciteerd.”

 

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Nordica toch niet naar Brussel vanaf Groningen

Volgende bericht

Ruben van den Burg (Oad) winnaar landelijke salesverkiezing

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."