NieuwsPush notificatieSticky

Van der Heijden bijna rond met Corendon

Steven van der Heijden, ex-directeur TUI Nederland en daarvoor onder andere werkzaam bij Thomas Cook en Oad, is bijna rond met Corendon Vliegvakanties. In een interview met NRC Handelsblad laat Van der Heijden weten dat het “zeer waarschijnlijk” is dat hij Corendon Vliegvakanties gaat leiden, maar dat de papieren nog moeten worden getekend.

Overigens laat Van der Heijden tegenover TravelPro weten zich totaal niet te kunnen vinden in de kop van het NRC-artikel, ‘Lekker vechten tegen mijn oude baas’, wat Van der Heijden tevens als tendentieus betiteld. Atilay Uslu (directeur Corendon) laat tegenover TravelPro weten dat er nog niks is getekend.

Van der Heijden laat weten Corendon als een uitdaging te zien waar hij zijn ondernemersgeest in kwijt kan en dat er bij Corendon de mogelijkheid is een klein belang te nemen in het bedrijf. “TUI is de grootste, maar ook Corendon wordt groter. Dat maakt het waanzinnig interessant. Voor mij is Corendon geen stap terug”, aldus Van der Heijden tegenover NRC Handelsblad.

© 2014, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

1 Comment

  1. Karel.donkers
    17 augustus 2014 at 20:59

    Gelukkig blijft dan Steven van der Heijden bespaart voor de Nederlandse reiswereld, en zal hij geen last hebben van opdringende en veel eisende aandeel houders.

Vorige bericht

Informatieve avond 'wintersport in Frankrijk' voor retail

Volgende bericht

Prijzenregen voor Peru tijdens de World Travel Awards

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.