CoronavirusNieuws

Van Deursen (Prijsvrij): “Keuzevrijheid voor klant, reisadvies is geen reisverbod”

Prijsvrij Vakanties laat, voor reizen onder haar eigen merk Sunmix, de keuzevrijheid aan de klant. “Indien klanten willen afreizen dan kan dat. Zo niet dan faciliteren we de mogelijkheid tot omboeken en eveneens de optie van volledige restitutie”, aldus CEO Marc van Deursen.

“Een groot deel van onze klanten heeft de wens om toch op vakantie te gaan. Ze zien de ontwikkeling in Nederland die niet beter is dan de bestemmingen waar ze heen gaan”. De overheid heeft diverse populaire zonbestemmingen als de Spaanse Eilanden, het vasteland van Portugal en Cyprus code oranje gegeven. Een aangescherpt reisadvies waarmee zij reizigers adviseren om goed voorbereid op reis te gaan en zich bewust te zijn van de eventuele risico’s. “Het is een advies, geen reisverbod. Transavia vliegt bijvoorbeeld gewoon door en dat is veelal de airline waarmee we onze klanten naar de bestemmingen brengen. Ook hoteliers staan klaar om hun gasten met open armen te ontvangen”.

“De chaos en onduidelijkheid vanuit de overheid die nu is ontstaan, zorgt er wel voor dat we qua communicatie niet aan onze eigen kwaliteitsnormen kunnen voldoen. Daar balen we allemaal enorm van. Gelukkig springen onze nieuwe collega’s van D-reizen bij en beginnen we daar langzaam maar zeker het effect van te zien. Die nieuwe samenwerking is een mooie lichtpuntje in deze wederom dramatische zomer.”

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Gratis zelftests voor terugkerende reizigers op luchthavens

Volgende bericht

De reissector: al anderhalf jaar een ramp

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.