CoronavirusNieuws

Van Deursen (Prijsvrij) positief over doorstart: “We willen d-reizen in ere herstellen”

“Wij gaan voor een volledige doorstart en gaan niet achter individuele winkels aan. Alles gaat bij ons via de curatoren, want het is het netst om op deze manier een gezonde doorstart te realiseren. Het ziet er op dit moment allemaal goed uit”, dat laat Marc van Deursen (directeur Prijsvrij) in een interview met TravelPro weten.

“Het contact met de curatoren is heel goed. Dat zegt misschien genoeg. Ik weet van de curatoren dat wij exclusief in dit traject zitten. Ik vond het wel zo chique om aan de familie Van den Broek te laten weten welke plannen wij hebben met d-reizen, want toen ik mijn carrière in de reissector startte waren zij één van de eerste klanten. We hebben hen laten weten dat het onze intentie is om het merk in ere te herstellen”, aldus Van Deursen. “We zijn nu aanbeland in de due diligence fase (boekenonderzoek, juistheid van de aan koper gepresenteerde informatie, red.) en uiteindelijk hopen we dat er een gezonde doorstart kan komen.” Lees het volledige interview met Van Deursen in TravelPro #18 die vandaag is verschenen.

© 2021, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Lees TravelPro 18 van 7 mei 2021 online

Volgende bericht

Samen de reissector omarmen

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.