Vacature

Van Verre zoekt reisspecialist (32-39 uur per week) – Gesloten

Gaat je hart sneller kloppen van reizen en wil je je enthousiasme graag overbrengen aan toekomstige klanten? In de functie van reisspecialist ben je verantwoordelijk voor het traject van aanvraag tot en met de reis van de klant.

Als reisspecialist heb je vaak zelf verschillende reizen gemaakt. Je vindt het in ieder geval leuk om je ervaringen te delen met toekomstige reizigers. Je helpt ze bij het samenstellen van een droomreis. Telefonisch bespreek je de gewenste reisonderdelen. Zijn alle reiswensen duidelijk, dan ga je aan de slag met een passend reisvoorstel. Je werkt de aanvraag uit en na boeking reserveer je de reisonderdelen bij onze lokale agenten. Zijn alle bevestigingen binnen dan zorg je voor de reisbescheiden. Wanneer de klant terugkomt vind je het vast leuk om de ervaringen van de klant te horen!

Jij, in het kort:
– Passie voor reizen
– Indonesië en/of Indochina kennis is een pré
– Je kunt je goed inleven in de wensen van toekomstige reizigers
– Verkoopervaring bij een reisbureau en/of touroperator is een pré
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
– Je bent commercieel ingesteld en wordt blij van het bieden van persoonlijke service

Wie is Van Verre en waar kom je te werken?
“Omdat we uitbreiden zijn we op zoek naar nieuwe collega’s die ons Azië team komen versterken. We zijn een groeiende reisorganisatie die net een stapje verder gaat. Zo stellen we reizen samen waarin alles mogelijk is, vinden we persoonlijk contact, zowel op reis als met elkaar heel belangrijk en zijn we volop bezig met (persoonlijke) ontwikkelingen. We zijn gek op reizen en helpen aankomende reizigers graag op weg. Dit doen we vanuit het voormalige stadhuis van Monnickendam, dichtbij Amsterdam (20 minuutjes met de bus). Bekijk ons filmpje, daar nemen we je mee op een korte rondleiding door onze organisatie.”

Wat bieden wij:
– Een team van gezellige en reislustige collega’s
– Werken met een fantastisch product in een groeiende reisorganisatie
– Reizen met korting naar onze bestemmingen
– Op z’n tijd een borrel, BBQ en uitje met collega’s
– Ruimte voor persoonlijke groei
– Salaris is afhankelijk van ervaring en achtergrond, boven cao-niveau

Enthousiast? Kijk ook op www.vanverre.nl voor meer informatie en inspiratie. Je kunt je motivatiebrief en cv sturen naar jur@vanverre.nl. Heb je nog vragen, dan kun je hem ook bellen: 0299-475083, Jurriaan Nijman.

VAN VERRE
Noordeinde 5
1141 AE Monnickendam
www.vanverre.nl

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Vorige bericht

Derde Eurostar-trein start 11 juni tussen A'dam en Londen

Volgende bericht

Code rood vanwege sneeuwval in Oostenrijk

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."