Vacature

Van Verre zoekt reisspecialist Latijns-Amerika

Gaat je hart sneller kloppen van reizen en wil je je enthousiasme over Latijns-Amerika graag overbrengen aan toekomstige klanten? In de functie van reisspecialist Latijns-Amerika ben je verantwoordelijk voor het traject van aanvraag tot en met de reis van de klant.

Wij bieden op dit moment reizen op maat aan door Argentinië, Costa Rica, Peru, Bolivia, Panama en Nicaragua. Aan het eind van dit jaar voegen we reizen naar Chili toe aan ons aanbod.

Als reisspecialist heb je vaak zelf verschillende verre reizen gemaakt. Je vindt het in ieder geval leuk om je ervaringen te delen met toekomstige reizigers. Je helpt ze bij het samenstellen van een droomreis. Telefonisch bespreek je de gewenste reisonderdelen. Zijn alle reiswensen duidelijk, dan ga je aan de slag met een passend reisvoorstel. Je werkt de aanvraag uit en na boeking reserveer je de reisonderdelen bij onze lokale agenten. Zijn alle bevestigingen binnen dan zorg je voor de reisbescheiden. Wanneer de klant terugkomt vind je het vast leuk om de ervaringen van de klant te horen!

Jij, in het kort:
– Passie voor reizen
– Kennis van Latijns-Amerika
– Je kunt je goed inleven in de wensen van toekomstige reizigers
– Verkoopervaring bij een reisbureau en/of touroperator is een pré
– Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk
– Je bent commercieel ingesteld en wordt blij van het bieden van persoonlijke service

Wie is Van Verre en waar kom je te werken?

Omdat we uitbreiden zijn we op zoek naar nieuwe collega die ons Latijns Amerika-team komen versterken. We zijn een groeiende reisorganisatie die net een stapje verder gaat. Zo stellen we reizen samen waarin alles mogelijk is, vinden we persoonlijk contact, zowel op reis als met elkaar heel belangrijk en zijn we volop bezig met (persoonlijke) ontwikkelingen.

We zijn gek op reizen en helpen aankomende reizigers graag op weg. Dit doen we vanuit het voormalige stadhuis van Monnickendam, dichtbij Amsterdam (20 minuutjes met de bus).

Wat bieden wij:
– Een team van gezellige en reislustige collega’s
– Werken met een fantastisch product in een groeiende reisorganisatie
– Reizen met korting naar onze bestemmingen
– Op z’n tijd een borrel, BBQ en uitje met collega’s
– Ruimte voor persoonlijke groei
– Salaris is afhankelijk van ervaring en achtergrond, boven cao-niveau

Enthousiast? Kijk ook op www.vanverre.nl voor meer informatie en inspiratie. Je kunt je motivatiebrief en cv sturen naar jur@vanverre.nl. Heb je nog vragen, dan kun je me ook bellen: 0299-475083

Jurriaan Nijman

VAN VERRE
Noordeinde 5
1141 AE Monnickendam
www.vanverre.nl

© 2019, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Reageer met Facebook:

Reacties:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vorige bericht

Schiphol start pilot met het voorspellen van wachttijden

Volgende bericht

Riksja Travel zoekt bestemmingsexpert

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."