CoronavirusNieuws

Vandaag en donderdag nog KLM-vluchten van Bogota via Cartagena naar Amsterdam

Deel dit artikel

Vanaf afgelopen zondagnacht vliegen er vanwege Colombiaanse regels om het coronavirus te bestrijden geen internationale vluchten meer op Colombia. Nederland heeft verzocht om een aantal uitzonderingen op deze regels om Nederlanders naar huis te laten gaan. Vandaag (24 maart) en donderdag (26 maart) zijn er nog KLM vluchten van Bogota via Cartagena naar Amsterdam.

Op deze twee vluchten zijn nog tickets beschikbaar. KLM heeft de ambassade gevraagd een lijst te delen met mensen die nog naar Nederland willen. Nederlanders die zich in Colombia bevinden en nog graag naar Nederland willen, worden opgeroepen om dit zo snel mogelijk te laten weten via bog@minbuza.nl met als onderwerp Ticket KLM en met vermelding van volledige naam en paspoortnummer.

Geef ook aan of je al een KLM of Air France ticket voor een later datum hebt. Mensen die al een ticket hebben voor deze vluchten hoeven uiteraard niets te doen. Nederlanders worden geadviseerd vandaag (24 maart) naar Bogota of Cartagena te reizen, omdat vanaf morgen een nationale lock-down van kracht is er geen binnenlandse vluchten meer gaan.

2018_SALE


Deel dit artikel
Vorige bericht

Laatste vluchten voor Nederlandse toeristen op de Dominicaanse

Volgende bericht

FTI GROUP: Alle reizen met vertrek tot en met 30 april 2020 zijn geannuleerd

Auteur

Arjen Lutgendorff

Arjen Lutgendorff

Arjen is in januari 2007 aan de slag gegaan bij TravelPro als redacteur. Na een toeristische en journalistieke opleiding heeft hij zijn plek gevonden bij het reisvakblad van formaat.