Nieuws

Thomas Cook: ‘Veel vraag naar Sardinië door RTL serie Ollolai’

De vraag naar last minute-vakanties voor het Italiaanse eiland Sardinië stijgt sterk sinds een paar weken. Dat blijkt uit cijfers van Thomas Cook. Het heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met de RTL serie die zich afspeelt in het Italiaanse dorpje Ollolai.

Dit dorpje in de binnenlanden van Sardinië is het decor van de gelijknamige reality-serie, waarin Nederlandse stellen een bouwval kopen voor een euro die ze vervolgens opknappen.
Inmiddels is er ook een tour langs de één euro huizen te boeken waardoor het dorp inmiddels aardig oranje kleurt.

“Voor Neckermann Reizen is het een mooie samenloop van omstandigheden”, aldus Ronald van Bruchem (Manager Business Development voor Neckermann Reizen). “We bieden dit jaar voor het eerst vakanties naar Sardinië aan met het vliegtuig en zijn blij met de extra aandacht die het prachtige eiland krijgt door de populaire serie. Het eiland is toegankelijker voor een groter publiek doordat het nu naast, met de auto ook met het vliegtuig aan te reizen is, wat al zorgde voor een toename van toerisme maar sinds de start van de uitzendingen over Ollolai zien we de vraag naar het Italiaanse eiland flink toenemen.”

Neckermann Reizen heeft afgelopen weekend aandacht besteedt aan het populaire TV programma in haar wekelijkse nieuwsbrieven en zegt daarop veel respons te hebben gekregen van mensen die graag het dorpje Ollolai willen bezoeken.

© 2018, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

1 Comment

  1. 10 augustus 2018 at 15:43

    Voor de beste lastminutes..https://youtu.be/xYvP5V7Wch0

Vorige bericht

Save the date: webinar EURAM 10 september

Volgende bericht

Slechte zomer

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."