Nieuws

Veranderingen in bestuur bij Costa Cruises

Costa Cruises kondigt belangrijke veranderingen aan in haar organisatie. De wijzigingen zijn een onderdeel van de bredere inspanningen van Carnival Corporation om de activiteiten te verbeteren en de organisatie wereldwijd te mobiliseren voordat de cruises worden hervat.

Michael Thamm, CEO Costa Group & Carnival Asia, zal de rol van President toevoegen aan zijn functie. Mario Zanetti wordt met onmiddellijke ingang benoemd tot Chief Commercial Officer van Costa Cruises. Neil Palomba zal de rol van Executive Vice President en Chief Operations Officer voor Carnival Cruise Line op zich nemen. Palomba blijft de komende weken toezicht houden op de hervatting van de Costa-activiteiten, om een ​​soepele overgang te garanderen en de nieuwe verantwoordelijkheden geleidelijk over te nemen.

“De huidige pauze in onze cruiseactiviteiten heeft ons de mogelijkheid gegeven om elk aspect van ons bedrijf te herindelen, van onze commerciële strategie tot productontwerp, inclusief onze organisatiestructuur, om ervoor te zorgen dat we sterker terugkomen wanneer we onze activiteiten hervatten,” zegt Thamm. “We danken Neil voor zijn uitstekende bijdrage aan het succes van Costa Cruises in de afgelopen zes jaar en wensen hem het beste toe met zijn nieuwe functie binnen de merkenfamilie van Carnival.”

Mario Zanetti, in zijn nieuwe rol, zal in Genua gevestigd zijn en zal de verantwoordelijkheid dragen voor de commerciële operatie van het bedrijf. Hij zal rapporteren aan CEO Michael Thamm. Ondertussen behoudt hij zijn rol van president van Costa Group Asia. Mario heeft de afgelopen twee decennia een uitstekende bijdrage geleverd als Senior Executive binnen Costa Cruises. Met zijn ondernemers- en leiderschapskwaliteiten heeft hij met succes sleutelposities bekleed. In zijn rol als Algemeen Directeur van Costa Asia heeft hij de leidende positie van de onderneming in Azië versterkt door de ontwikkeling en uitvoering van nieuwe bedrijfsstrategieën, inclusief de vernieuwing van de vloot.

© 2020, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Egon Kramer (ex-Landal) nieuwe Commercieel Directeur bij Oasis Parcs

Volgende bericht

Thalys heropent lounges in de stations van Brussel-Zuid en Paris Nord

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."