Nieuws

Verdien een TNF Podiumkaart

Op dit moment is de strijd om de felbegeerde TNF-Award in volle gang onder Neckermann Reisagenten die zich hebben aangemeld bij The N Factor. Neckermann stimuleert collega’s om boekingen én Word Wijzers te maken en zich aan te melden voor activiteiten om zoveel mogelijk TNF-punten binnen te halen. Deelnemers die zich tijdens de eerste voorronde van The N Factor hebben aangemeld én een TNF Word Wijzer hebben gemaakt, ontvangen een TNF Podiumcadeaukaart; het cadeau voor een fantastische avond uit. Tot 28 februari heb je kans om een TNF Podiumkaart te verdienen door een TNF Word Wijzer te maken.

Ook wordt er dit jaar een speciale TNF Studiereis naar Cyprus georganiseerd. De reis vindt plaats in mei. Je zult kennismaken met de bekendste badplaatsen van het eiland. Je kunt je inschrijven tot 1 maart op Reisbureauinfo.

© 2011, TravelPro. All rights reserved.

Het is niet toegestaan berichten of delen daarvan over te nemen zonder toestemming van de desbetreffende auteur. Bij het overnemen van citaten is bronvermelding verplicht. Je kunt wel berichten delen via de social media buttons.

Author

Vorige bericht

Meest kindvriendelijke reisorganisaties 2011 bekend

Volgende bericht

Tom Horton gekozen tot voorzitter van oneworld

Auteur

Sharon Evers

Sharon Evers

"De reisbranche is een interessante branche die nooit stilstaat. En dat is precies waar ik van houd. Ik houd van beweging en ben er graag als de kippen bij als er ontwikkelingen voordoen die ik in elke journalistieke vorm met jullie ga delen."